četrtek, 7. julij 2011

Obsesije tako in drugače

To, da sem obsedena s planiranjem smo ugotovili že večkrat. Med drugim tukaj in  tukaj.

No, druga moja dlje časa trajajoča obsesija so oblekice - takšne in drugačne. Ta obsesija me zasleduje še iz časov, ko sem imela kar nekaj kilogramov preveč in ker so bile celo takrat moje noge sprejemljive in je krilo skrilo ostalo (beri rit in stegna), sem celo takrat v oblekicah izgledala kar v redu.

Sorazmerno z izgubo kilogramov se je večala tudi obsesija z oblekicami in njihova zaloga. Tiste, ki sem jih lahko zaradi raztegljivosti nosila, sem s pridom izkoriščala tudi celo zadnjo nosečnost. Seveda pa, odkar lahko spet resneje nosim oblekice se je njihovo število povečalo še za dodatne štiri :)

Včeraj si je moja zbirka opomogla še za eno čudovito, krasno, podarjeno. Sem se jo že namenila obleči jutri, ko peljem Sredinčico k logopedu. Mogoče celo danes, ko mi pripada čast iti v šoping po mejkap, barvo za lase in podobne pripomočke za mamico - seveda z vsemi tremi :)
Ampak danes je že drugi dan po mojem dnu, tako da tega ne jemljem več za hud izziv.

Tretja moja obsesija je planiranje dogodkov - recimo torte za ta vikend bodo pravi kulinarični izziv zame.
V soboto se nam obetata ena nutellina torta s kokosom in bananami in ena malinova. Za nedeljo planiramo eno enako torto z nutello, kokosom in bananami in eno z jagodami in bananami. Kaj mislite? Bo ok?

Ostalo planiranje obeh rojstnodnevnih zabav v novi objavi, ker kar je res je pa tudi res - preveč obsesij v eni samo objavi je pa vendarle preveč.

Ena od letošnjih pridobitev, se spomnite?
foto:   otto.si

4 komentarji:

  1. Preden preberem do konca - odziv na prvi odstavek. Tudi jaz sem letos postala totalno obsedena z oblekicami in krili. Prav malo plehko se že počutim. Ampak si mi v tolažbo. Grem prebrat do konca:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz se je spomnim, tele s fotke. In ostale tri?

    Veš kaj, v bistvu, ane, pa jaz ne vem, kaj bo, če bom še malo shujšala in se bo tudi pri meni obsesija z oblekicami še povečala?

    Mi je pa všeč moda - zdajšnja. Res čisto vse lahko navlečeš nase. A ni kul?

    Torte bodo pa zakon. In res jih boš vse sama spekla? Jaz se bom (itak) postavila v vrsto za nutellino:)

    Komaj čakam...:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz sem ti res lahko v tolažbo :) Ok, ena je pikčasta, ema bela, ena črna (vse na naramnice in huuudi kroji). Pa ta, ki sem jo dobila včeraj, ki je zgoraj črna, spodaj pa pikasta ;) Hm, upam, da nisem kakšne pozabila.
    Pa imela bi tako zeleno kot jo je naredila Zofija. Pa bognedaj, da me spustiš v kak C&A, jih bom takoj našla še ene par...

    OdgovoriIzbriši
  4. Jaz pa oblekice bolj težko najdem, ker se precej grdo držim, pa še fajn neproporcionalna sem. Ko sem najbolj suha imam trebuh nosečnice v petem mesecu.

    Noge pa kar rada pokažem, zato ponavadi izbiram krilca in majčke ali srajčke posebej. Še bolj praktično se mi zdi, ker lahko majčke menjavaš, krilo pa zdrži kak dan več.

    S tortami, ki si jih izbrala, res ne moreš falit. Njamsi.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.