četrtek, 13. oktober 2011

Luna

Ugotavljam, da zadnje čase luna ni moja prijateljica.

Včasih je sploh nisem čutila, se mi pa zdi, da starejša kot sem, bolj čutim njen vpliv. Tako kot recimo Mezinček in Sredinčica, ki nam tozadevno lahko služita namesto koledarja.

Mogoče sem bolj čustvena kot sicer. Pa hitreje se razburim. Še bolj verjetno pa je, da sem slabe volje, ker sem (spet) zastala v svojem delu in ugotavljam, da je delo doma sicer super, da pa ima tudi veliko pasti, ki se jih zaveš šele takrat, ko sam sediš za računalnikom, imaš pred seboj kilometrski seznam kaj vse moraš še postoriti, istočasno pa česarkoli se lotiš, ti ne gre. Zraven pa ni nikogar, ki bi takrat s teboj "brainstormal" in ti pomagal misli spraviti nazaj v kondicijo.

Lažje je za to seveda kriviti luno. Lažje si je to tudi privoščiti, če je rok, do kadar morajo biti zadeve narejene še daleč. Je pa to spet lahko tudi samo dober izgovor.

Danes odhajam v Ljubljano. Ko se bom vrnila, bom imela več energije in več volje in veselja in si bom naredila plan. Mislim, da bo potem vse veliko lažje, luna gor ali dol.

foto: rtvslo.si

3 komentarji:

  1. Bres skrbi, bližje ko bo rok, manj bo luna kriva. :)
    Ps.: Si videla, da imava enake naslove. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ugotovila. In se temu prav pošteno že zjutraj nasmejala :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Očitno je bila tokrat res močna. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.