torek, 29. november 2011

Amaterka

Če si profesionalec, naložiš svojo spletno stran na strežnik v nekaj minutah. Če si amater, za to potrebuješ dve uri.

Če si profesionalec, ti je tudi jasno zakaj se stran v Explorerju ne prikazuje tako kot bi se morala. Če si amater, pokličeš pomoč in se vmes ne sekiraš preveč. To nameravam danes namreč narediti jaz.

Mislila sem, da bom po treh tednih garanja za svojo spletno stran skakala do stropa, ko bo dokončana. Pa nisem. Mogoče zato, ker sem pričakovala, da bo do stropa skakal tudi moja boljša polovica. Pa ni. Tudi prav.

Opozarjam, da sem amaterka in sem spletno stran delala prvič. Tudi zato je bil ta čas bolj garanje kot užitek. Uporabila sem nekaj oblikovalskih idej moje sestre, ki mi je naredila ta čudoviti logotip, se pa zavedam, da nisem oblikovalka in bi jih lahko uporabila bolj smiselno, da bi bila stran lepša. Če bi jo delala ona, bi prav gotovo izgledala mnogo bolj estetska.

Ampak končno predstavljam svoj projekt in svojo novo službo - Zavod Za Jutri. Začnemo januarja.


7 komentarjev:

  1. Zelo luštna spletna stran, še bolj pa se mi zdi zanimiva dejavnost tvojega zavoda. Pridem na predavanje v Layerjevo hišo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz sem ti svoje mnenje povedala. In namesto tebe skačem do stropa. Stran je prijetna, topla po barvah in oblikah. In je tvoja. In uporabna.

    Kapo dol. Čestitam.

    PS: A se tudi na to kaj nazdravi? :))))

    OdgovoriIzbriši
  3. Stran je čudovita.
    Storitve so pa cenejše kot članstvo v sindikatu. Bomo raje tebe poklicali, ko bomo imeli težave v službi. :)

    Bravo, carica si!

    OdgovoriIzbriši
  4. Se vidi, da sem res amaterka. Sem hotela dodati en sam stavek, pa se je vse spet sesulo in me je spravilo skoraj do joka, ko sem postavljala nazaj, pa ni in ni šlo. Danes se je ne dotaknem več!

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepa spletna stran! Človek sploh ne bi rekel da si prvič delala kaj takega. Čestitam :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.