ponedeljek, 21. november 2011

Megla

Megla bi bila prava beseda za moje razpoloženje.

Sama sebi se čudim kako hitro in brez opozorila sem padla na drugo stran - iz navdušenja in absolutno neskončne zaloge energije v utrujenost, brezvoljnost, meglo.

Na srečo sem že tako stara, da se takšnemu nezavidljivemu razpoloženju vendarle ne prepuščam ves čas, mi pa trenutno vzame neskončno energije, da se zjutraj spravim iz postelje, odpeljem otroke, pridem nazaj, pospravim, se spravim za računalnik. Nič kar naredim, mi ni všeč. Vsak odgovor, ki ga ne dobim, me potre. Namesto, da bi dvignila telefon in poklicala, se raje prekladam kot kos mesa, si merim vročino in se smilim sama sebi.

Jasno mi je, da se bom sama morala brcniti v rit in se odločiti, da je dovolj. In začeti migat.

Sem pa vesela dveh stvari. Prvič, ker mi je Zofija sporočila, da ima narejeno zame najkulejšo kiklco EVER. Komaj čakam, da jo dobim. Drugič, ker sem za prijateljico kupila najkulejše darilo EVER.

Zavedam se, da je od mene odvisno koliko časa se bom smilila sama sebi. Zato se rabim samo odpočiti, zbrati energijo in v akcijo. Kajne?


5 komentarjev:

  1. Eh, ko najdeš zdravilo za to, ga pošlji še meni.
    Jaz bi morala danes obdelati nekaj fotk. In namesto da bi visela na Photoshopu se sprehajam med gmailom, facebookom in blogi. Koristno. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, se strinjam z Anito....sama sicer klikam po eni najbolj kul igrici ever....pa imam dela za znoret...
    Danes mi ni uspelo na pošto, obljubim, da grem jutri, torej bo krilce pri tebi v sredo :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Bejb, ta kriza je povezana izključno in samo z vročino in sinusi, ki te dajejo. Boš videla, ko boš spet v svoji koži, se bo tudi optimizem in tvoja nalezljiva energija vrnila! :) Ali če parafraziram eno slovensko: krize so, krize bodo, klinc jih gleda! ;))

    OdgovoriIzbriši
  4. Manca, dobro povedano :) Si bom zapomnila!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.