petek, 18. november 2011

Odmor

Danes sem začela zgodaj (in včeraj pozno končala), zato si zaslužim odmor. Če bi bila v službi, bi zdaj šla verjetno s kakšno sodelavko na kavo ali na malico. Doma imam blog. In kaki.

In čas, da lahko razmišljam tudi o čem drugem kot svojem zavodu. In kaj vse bi morala še narediti. Recimo o odmoru.

Odmor je zame v miru popita kava v dobri družbi. Ko bom velika in bo moj zavod posloval tako dobro, da bom lahko zaposlila tajnico, bova vsak dan šli skupaj na kavo. Ali pa si bova kupili tisti fensi šmensi kavomat Dolce gusto, ki ga sanjam že nekaj časa, pa se mi na drugi strani zdi predrag: najprej kavomat, potem pa še kako se reče polnila? Ne, kapsule? Skratka tisto, iz česar potem začaraš kavo. Tudi zjutraj, ko bova prišli v pisarno, bova najprej spili kavo. Bolje, da je moja tajnica kofetarica :)

Kadar delaš sam doma, nimaš družbe za kavo. Tudi kuhati se mi je potem ne da, ker tako in tako vmes premišljujem o tem, česa naj se lotim v nadaljevanju. In gledam na uro, kdaj se bo vrnila Palčica.

Ampak! Ko bom velika, bova imeli z mojo super truper tajnico, ki bo v mojo idejo verjela vsaj toliko kot jaz in bo prava kofetarica, v pisarni tudi goro sadja. Ja, "tako bo bjo"!

3 komentarji:

  1. Olivija, a sem lahko tvoja tajnica? Kakije obožujem in tudi bi imela ta fensi šmensi Dolce Gusto aparat?

    Nežka:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ni odmora brez dobre kavice. A ti avtomati me ne prepričajo. Saj je kava že kuhana, in ti jo potem samo pogreje, razdredči in doda mleko. Al kako? Da ne govorimo kako eko slabe so tiste kapusle in kako drage so. Preveč sem škrta za kaj takega. Čeprav lep je pa, bi ga imela za gledat. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Anita, to je že res, je pa tako kul :))) Nežka, če ne drugače, se boš na poti v službo ustavila pri meni na kavi. Pa nazaj grede še enkrat ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.