ponedeljek, 30. januar 2012

Število prijavljenih?

Nič. Zip. Nula. Nada. Rien.

Če istočasno izveš tudi, da imajo v službi tvoje boljše polovice (za zdaj še ta stari) danes krizni sestanek in vzameš v ozir še dejstvo, da še niso dobili cele decembrske plače, se zdi nula še malenkost manj od nič.

Na drugi strani jih je Ljudska univerza v Murski Soboti od danes do jutri nabrala 30. Prijav. Seveda bom jaz zaslužila samo za bencin tja in nazaj, ampak delo je pa le. In to MOJE delo. Kar je kul. 

Petek pa je bil na drugi strani čisti uspeh. Uživala sem. Res. To sem bila jaz. Zato se po svoje veselim tudi tega izleta v Mursko Soboto. 

Da pojasnim - prej sem govorila o terminih, ki jih imam razpisana v Mariboru in v Kranju. Do Maribora je samo še dva dni. Če do jutri ne bo nič, bom morala termin odpovedati. Res si nisem obetala prav veliko od prvega razpisanega, pa vendar sem upala vsaj na nekaj prijav. Zdaj sem v dilemi ali naj jim ponudim brezplačno predavanje. Če že grem mimo. Odločitev bo padla jutri.

Ena mini mini micikena trohica upanja pa vendarle ostaja. Mogoče se bo prijavil vsaj eden. Njemu bi morala podariti predavanje že samo za pogum :)



4 komentarji:

  1. Odličen produkt še ne zagotavlja dobre prodaje. Problem je trženje. Včasih glavni problem. Brezplačnost pa odsvetujem. Enostavno ni poštena do tistih, ki plačajo. Držimo pesti, da bo bolje.
    Irenin Igor

    OdgovoriIzbriši
  2. Se strinjam z Igorjem,
    malce še počakaj, da se razve.

    Medtem poskušaj čimbolje tržiti. Išči "prijatelje ne fb". Spodbujaj všečkanje, Mogoče bi lahko pripravila "domače zabave" kot to deljajo Just in AMC.
    Zbiraj priporočila, kliči, vabi.

    Smpak nikoli ne prosi, če pridejo. Ti delaš njim uslugo, ne oni tebi. Pa čeprav se včasih ne zdi tako. Ok?

    OdgovoriIzbriši
  3. mogoče bi se morala osredotočiti na podjetja, ki kaj dajo na svoje zaposlene Lek, Petrol itd. Morda bi bili v tovrstnih podjetnih pripravljeni nuditi tvojo delavnico svojim zaposlenim, ker so poznani po tem, da želijo svojim zaposlenim le najboljše. je le ideja, se opravičujem, če je brezvezna. veliko sreče!!:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Se strinjam z Anito, fb prijatelji to ni to. Meni so naredili več škode kot koristi. Treba je povabiti ljudi, ki jih ne poznaš in jim postaviti ceno. Umetnost je (vsaj na začetku) postaviti ceno in privabiti takšne ljudi. Potem se ti pa lahko še kakšen najde, ki ti bo v zelje skakal, tako kot se je to danes meni zgodilo. Ah!!! Grrrr!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.