nedelja, 25. marec 2012

Za materinski dan

me je Mezinček zbudil ob 5:45 (po novi uri). Ker je že včeraj pridelal konkretno vročino, sem jo pravzaprav dobro odnesla, saj sem si že zvečer pripravila stekleničko, da bo lahko pil, saj je bil zaradi visoke vročine presneto žejen. Torej sem mu dala čaj. In šla nazaj spat. Tudi Mezinček je zaspal nazaj.

Sredičica je vstala malo čez sedem po novi uri. In je za materinski dan čisto potihem odšla v dnevno sobo, da nas ne bi zbudila. Malo za njo se je zbudila tudi Palčica, ki je prav tako čisto potihem odšla dol. Jaz in Mezinček pa sva zaspala nazaj in spala skoraj do osmih (po novi uri).

Potem mi je Palčica skuhala kavo :)

Zdaj punci še vedno gledata Živ žav, Mezinček pa leži v mojem naročju. Vidi se, da se slabo počuti, je pa od danes zjutraj tudi ponosni imetnik male milijarde pikic po podplatih in dlaneh, nekatere izgledajo celo tako, da bi lahko iz njih nastale norice. 

Ravnokar se je k meni prišla potiškat Sredinčica. Ki je nenavadno topla :(

Moj materinski dan je torej dan, ki ga bom preživela doma, z dvema bolnikoma in blagor mi, tokrat bom lahko že tretjič, odkar sem samozaposlena, šla na bolniško :((( Mislim, da bodo mislili, da imam pediatra, ki mi bolniške piše na lepe oči.

Vesel materinski dan, drage mamice. In očki. Saj ste, vsaj v večini, resnično nepogrešljiv del naših življenj.


2 komentarja:

  1. A, o tej bolezni mi je zadnjič pravila medicinska sestra, ko smo mi imeli šesto bolezen.
    Foot and hand disease. Ne bo hudega. :)


    Čestitke!

    OdgovoriIzbriši
  2. Že tvoj materinski dan mi je bil všeč. Tisto, da sta z Mezinčkom zaspala nazaj. In da vama je Palčica skuhala kavico:)))

    No, dan po tem je pa TOP!

    :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.