četrtek, 19. julij 2012

Dobro jutro

Zgodaj sva vstala z mojim Mezinčkom. Zadnje čase sicer bolj zgodaj pri nas vstaja moja boljša polovica, ampak ker ga danes in jutri še ni, ta čast pripada meni.

Potem sva se malo stiskala na kavču. Dokler je bil mali škrat pri volji. Do pol sedmih sem potem napisala že nekaj mailov, prebrskala FB po dolgem in počez in spila kavo. Mezinček se igra s svojim novim glasnim gasilskim avtom, ki ga že od vikenda noro navdušuje. 

Punci še spita. Kar je super, sploh upoštevajoč destvo, da sta se včeraj ob devetih v posteljah še glasno smejali, čeprav sta odšli v posteljo že ob osmih.

Včeraj sem imela težak dan. Ampak na srečo se je nepričakovano dobro končal. S taščo sva namreč cel večer na terasi čvekali, debatirali, se smejali in po dolgem času spet našli pot ena do druge. Večer se je tako kljub celodnevnim peripetijam in kazanju moči končal nadvse prijetno.

Danes je nov dan in vstala sem veliko bolj optimistična in umirjena. Cel teden časa imam, da uredim stvari, da bom imela miren dopust. Hvar čaka name in mi diši vseh 600 (ne me držat za besedo) km daleč. 

Dobro jutro!

3 komentarji:

  1. Dobro jutro tudi tebi :)
    Tale vaš razgled mene vedno zelo fascinira!
    Do Hvara je pa 503km ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Razgled je res waw!

    Ne sekiraj se preveč za službene zadeve, dobro porihtaj, potem pa uživaj, uživaj, uživaj! Iz daljave bo vse videti nepomembno.

    OdgovoriIzbriši
  3. O, a smo za kakšen dan spet vse na kupu? Dobro jutro, dober dan:)

    Razgled je res kul.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.