ponedeljek, 10. december 2012

Odštevam

Priznam, že dolgo me ni bilo na spregled. 

Ne, vmes se nisem razblinila v vakuum, kar vztrajno se otepam vsakega dneva posebej :) Je pa res, da se trenutno utapljam v delu in upam na najboljše. Na tak razplet, da bom 21.decembra lahko mirne vesti za deset dni odklopila in si, skupaj z mojimi, odpočila. 

Se naspala. Se naigrala s svojimi otroki. Se spomnila, zakaj sem se poročila s svojo boljšo polovico. Če razumete kaj mislim z vicem: "Zakaj me zbujaš, saj veš kje jo imam?" :P 
Preklicala bom vse prijatelje, ki jih nisem slišala in videla zadnjega pol leta. Za deset dni pozabila na svoj vrtec. Po dveh mesecih spoznala svojo nečakinjo, ki je še nisem videla.
Se vrnila na delo spočita in navdušena. Trenutno sem namreč kar daleč od tega.

Odštevam ure do enaidvajsetega. V sredo ima Palčica že deveti rojstni dan. Daril še nimam. Nobenih. Ne za rojstni dan, ne za božič. V bistvu o tem še ne premišljujem. Potem bom pa zadnji trenutek klela in se razburjala, ko bom, namesto, da bi razmislila kako in kaj, kupovala nepotrebna jajca, da otroci, ki so bili celo leto pridni in potrpežljivi z mano, ne bodo žalostni.

Sem bila pa vmes na fantastičnem izobraževanju, ki je, kljub temu, da sem se ga lotila ob najbolj nemogočem možnem trenutku, padlo na plodna tla. Navdušena in razsvetljena kaj vse počnem narobe v vzgoji in kaj vse pravzaprav počnem čisto prav, sem se po treh dneh vrnila domov. V bistvu sem veliko boljša vzgojitejica kot sem mislila, da sem. In v bistvu sem čisto ok mama. Pravzaprav imam vendarle nekaj malega pojma o stvareh, ki jih počnem. Nisem ekonomistka in nikoli ne bom, mi pa pravzaprav, ne glede na vse, ni slabo. Hehe, ali pa se mi ne da več razlagati in potem samo povzemam, da sem v redu, vedno bolje :)

Se bom še vrnila. Upam, da letos ;)

To be continued...


5 komentarjev:

  1. Pa smo te res en mal pogrešali, vrni se kmalu! super, da si tako super volje....

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehe, saj v bistvu nisem tako super volje. Samo sita sem jamranja ;) Svojega, namreč.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti kar odštevaj. Privoščim ti odklop, ampak ti v isti sapi priznam, da bi si ga želela tudi jaz. Zdaj, ko sta nas še dva sodelavca zapustila, so se mi razblinili načrti o tem, da bom če sedem let jaz na vrsti za biti vsaj en dan prosta med novoletnimi ALI prvomajskimi prazniki. No, pa še novica, da bo moj delodajalec funkcioniral največ še kaki dve leti, morda celo tri, ni spodbudna.

    Želim ti navdihujoč in objemov ter smeha poln oddih. Vmes pa... Odštevaj. In se dobro pripravi na dogovorjenega kuhančka:)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Punce, komaj čakam, da vas vidim v torek. Da malce nadoknadimo vse izgubljeno.

    Tvoja... kaj me budiš.. me je včeraj cel dan spravljala v smeh. :)

    Še malo, pa bodo počitnice!

    OdgovoriIzbriši
  5. danes sem zelo navdušena. Videla sem komentarje ljudi, ki so že dobili posojilo pri LAPO M-F, zato sem se odločila za prijavo na podlagi priljubljenih priporočil in šele pred nekaj urami sem na računu potrdila skupni znesek 28.500 evrov. To je res odlična novica in vsem, ki potrebujejo pravo posojilo, svetujem, da zaprosijo preko e-pošte: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.