četrtek, 11. november 2010

"The Želja"

Sama o se bi načeloma menim, da izgledam čisto v redu, včasih sem si celo lepa. Kdo bi si mislil.

To pa je precej drugače odkar sem na porodniškem dopustu. Niti ne zato, ker bi mi od poroda ostali kilogrami, celo moj trebuh (ki je vmes nekaj dni celo dejansko izgledal relativno raven pa se je glede na moje prehranjevalne navade spet malce zaoblil) je čisto sprejemljiv. 

Ampak, ko je človek na porodniški, manjka vsakodnevni ritem, ki vključuje urejanje za službo - kdor me pozna ve, da se navdušujem nad oblekicami v takšni in drugačni obliki in petkami in sem v službi le redko v hlačah. No, na porodniškem je to seveda drugače. Zdaj pojejo predvsem udobne hlače, trenerke, kavbojke. In čao mama seveda tudi moja tozadevna samozavest.

Zato zadnje čase ogromno razmišljam o tem kako rada bi šla kakšen večer ven s svojim dragim. Niti ne zato, da bi ga noro žurirala ali ob šestih zjutraj lovila taxi za domov (sploh ker ponoči še vedno hranim Mezinčka), predvsem zato, da bi imela izgovor, da oblečem svojo najljubšo oblekico (se niti ne spomnim katero), se večerno namažem in obujem pete po dobrem letu dni. Petke ja, kaj je že to? In seveda, da bi se moj dragi spomnil, da znam tudi res dobro izgledati. Doma bi namreč takšna oprava namreč izgledala predvsem trapasto.

Domnevam, da bo to še nekaj časa ostalo na oddelku želja, ker je pač malo verjetno, da bi kdo pazil najine tri mladičke, ampak "The Želja" ostaja. Do uresničitve mi bo najbrž uspelo najti celo "The oblekico", ki jo bom takrat oblekla.

2 komentarja:

  1. Kako globoko te razumem. Jaz bi kakšen dan lahko delala od doma. Ampak moji duši in samozavesti je noro pomembno, da se spravim v lepe cunjice, se oplemenitim z ličili in parfumom. Sicer imam ene petke, kaka 2 cm v višino....

    No, čutim potrebo po tem, da sem lepa. Da ne govorim o tem, kakšne stvari si zadnje čase kupujem. Same oblekice. Take, ki dobro zgledajo na obešalniku. Čeprav so na meni čisto drugačne, se v njih dobro počutim. Nikoli si ne bi mislila. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.