ponedeljek, 6. junij 2011

Si predstavljate?

Si tisti, ki imate majhne otroke lahko recimo predstavljate, da bi eno uro mirno in brez motenj sredi belega dne sedeli pred televizijo in gledali svojo najljubšo oddajo?

Si recimo predstavljate, da se oblačila kar sama znajdejo lepo nazaj v predalih in omarah? Ne da bi jih vi, skozi nekaj postaj (sortiranje, pranje, sušenje, likanje), položili tja?

Si predstavljate, da bi se, ko en ali drugi od staršev pride domov, lahko prvih deset minut pogovarjali o tem kako ste preživeli dan (brez otroškega čebljanja)?

Si predstavljate, da se zvečer vržete v posteljo in spite kot top do naslednjega jutra, ko se zbudite sami od sebe? Si predstavljate recimo, da seksate sredi belega dne? V dnevni sobi?

Ali pa recimo, da greš zvečer ven, prideš pozno domov in naslednje jutro spiš recimo do enajstih?

Si predstavljate, da imate pospravljeno dnevno sobo? Pomita tla? Vse stvari lepo v predalih? Čista okna (brez prstnih odtisov)?
Jaz ne. Se mi pa zdi, da bom po svoje, ko bodo otroci večji, vse to še kako pogrešala.

foto: http://www.kreativnasola.si/

1 komentar:

  1. Ufa, ja jaz nekatere od teh si predstavljam (TV), ker je naš fantinec že takov velik, da ga zaposlim z nečim drugim in imam mir. Čeprav ponavadi ravno njemu dam risanko, pa se lahkojaz zaposlim s čim drugim, recimo popoldanskim dremežem.

    Kar se seksa tiče, si ga pa edino tako še predstavljam, da fanta oddamo v varstvo in seksamo sredi popoldneva v dnevni. Ker v zvečer v postelji sem prvič preveč crknena in ležim ko klada. NI zabavno. :)

    Bo pa čebljanja z prihodom novega člana neprimerno več. In ravno tega se najbolj bojim in ravno zato ne bi imela treh. Preveč zvokov. Ko bo hiška in bom lahko zaprla vsakega v svojo sobo ali nagnala ven. Prej pa ne. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.