torek, 31. januar 2012

Prvošolka

Letos moja Sredinčica postaja prvošolka.

Pri vseh kolobocijah okrog služb in drugih nevšečnostih, ki se nam zadnje čase dogajajo, je to ena tistih stvari, ki se jih neskončno veselim.

Ko je v prvi razred odhajala Palčica, sem bila čisto paf. Se mi je zdelo, da zdaj je pa kar konec našega načina življenja. Da sem stara. In da je čas čisto prehitro minil. No, zdaj temu ni tako.

Danes popoldan ima prvo predstavitev dela v prvem razredu, namenjeno prav bodočim prvošolčkom. Seveda je s seboj za podporo povabila tudi Palčico. Iskreno se veselim, čeprav me zaradi tega čaka deloven večer.

Ampak se spomnite mojih obljub? Nikdar ne bom zaradi svojega zavoda zamudila česa pomembnega v življenju svojih otrok. In tega se namenravam držati, čeprav bi se danes skoraj zmenila s svojo računovodkinjo ravno v ponedeljek, ko ima Sredinčica v šoli vpis. Na srečo sem se potem spomnila, da je ponedeljek zanjo (in zame) POMEMBEN dan.


2 komentarja:

  1. Čestitke. Meni se je dve leti nazaj zdelo skoraj kot konec sveta, pa niti moj ni :o) Jaz vseeno več ljubezni gojim do vrtca, šole nikoli nisem marala, kljub vsem letom, ki jih ji posvečam.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke Sredinčici. In pohvale za pozitivno razmišljanje o šoli. Jaz se nekako bolj poistovetim z Ribinim razmišljanjem o šoli.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.