sobota, 2. oktober 2010

Dan za obiske

Se vam ne zdi, da je danes popoln dan za obiske?

Vreme ni ne za na sprehod ne za kam drugam, pritiska praktično ni - se mi zdi "perfect" dan za kavo, družbo in čvekanje. Ampak kam bi šli?
S tem vprašanjem smo začeli dan. Pa potem seveda z železnim repertoarjem - njegovih staršev danes ni, moja imata opravke. Kaj pa prijatelji? Tisti, ki imajo družine imajo prav gotovo že plane in se jim težko "prilimaš" pol ure prej. Tisti, ki jih nimajo, imajo danes mačka in niso preveč družabni.

Sreča v nesreči, na facebooku po nekaj mesecih naletim na prijatelja, ki se je odselil v Avstrijo in je le redko tu. In ga vprašam kje je. Pa pravi da doma. Kje doma - tukaj ali v Avstriji. In je tukaj! Neverjetno. In pride na obisk.

Juhuhu, pa smo rešili svojo soboto! Zdaj pa hitro nazaj v družaben "filing", ven iz pižame (o ja, pri nas se zelo radi med vikendom valjamo v pižamah) in akcija!

1 komentar:

  1. Mi vsak prost dan začnemo tako, ampak se redko uspemo zmenit, kam na obisk. Nasprotje interesov. Super za prijatelja, da pride! Mi gremo pa na kostanjev piknik popoldne!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.