ponedeljek, 6. junij 2011

Danes

pravzaprav ne vem kaj bi pisala.

Prvo, imam nov računalnik (nanj se pridno privajam) - no, ali pa mogoče manj pridno, če bi vprašali mojo boljšo polovico, ki mi je včeraj do enajstih zvečer prenašala datoteke s starega računalnika na novega. Manj pridno zato, ker ta vikend resda, kljub temu, da je naprava nova in namenjena mojemu novemu biznisu, nisem zanjo kazala pretiranega interesa.
To iz večih razlogov - prvi je seveda to, da jo je moja boljša polovica najprej razpakirala in se potem cel dan ukvarjala z njo in mi od daleč kazala kako naj kaj naredim. Hmmm, nekako nisem bila pri volji za navodila od daleč :) Ženske, kaj pa.

Drugi razlog tiči v tem, da se je začasno spet porušilo moje hormonsko ravnovesje. Posvečeni boste vedeli o čem govorim (Mirena). V bistvu je nekako tako z mano, da sem sitna. Pa sem povedala. Res sem. In ker je sitna tudi moja boljša polovica (iz kateregakoli razloga že), sva ta čas precej slaba kombinacija.

V dobro si štejem, da sem se vsaj toliko zmigala (ker priznam, da v resnici nisem pokazala pretiranega interesa), da sem si naročila fancy šmensi miško, podlogo in nalepko za svoj novi "aparat" :)
foto: missfina.si


foto: missfina.si

Vam je všeč? Jaz sem navdušena.
Menda ju dobim že jutri.

Mezinček me je danes sicer matral ponoči, me je pa tudi pustil zjutraj spati skoraj do osmih, kar je sploh hvale vredno dejanje.

Danes bi si lahko pospravila bližnjice v Explorerju. Lahko bi si recimo tudi pospravila vse ostale prenešene datoteke. Pa naložila dm-ov program za fotoknjige.
Lahko bi skuhala kosilo in malo prej pobrala punčki v vrtcu in šoli.
Lahko bi preoblekla postelje. Pa spet (kot vedno) oprala perilo in ga celo zložila v omare.

Pravzaprav bi se lahko potrudila, da popoldan ne bi bila sitna?





3 komentarji:

  1. wau, kakšna kul miška :)

    Ja, lahko bi...vse to, kar si napisala...ampak, ti je treba? imaš vso pravico bit sitna!

    OdgovoriIzbriši
  2. Za tako miš bi letala vsaka mačka:)

    A mogoče razsaja kakšen virus sitnosti?

    Ponavljajoče delo kot so kuhanje, pranje ni za sitne ljudi, ker se sitnost lahko stopnjuje. Rabiš sprostitev, malo svežega zraka mogoče kak kratek sprehod z Mezinčkom, če se vsaj malo vreme gor drži.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz menim, da razsaja virus sitnosti. Pri nas smo celo jutro kričali na vse grlo. Pri nekaterih so tekle še solze. :)

    Ti si kar privošči malce sitnosti. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.