sreda, 30. november 2011

Evo mene

Ste se čudili kam sem izginila?

V bistvu sem od jutra do enih letala po Ljubljani in Kranju. Razdelila sem vabila na predstavitve, šla sem na Simobil, Mobitel in Tušmobil, da sem si nabrala ponudbe za telefon (pri tistem operaterju, ki ga bom izbrala bom namreč za zdaj vzela predplačniško kartico). Na pošti sem kupila znamke za prvi mailing.

Potem sem na hitro zmetala vase hrano in se lotila dopisov za poslovne partnerje (bodoče - upam). Še deset minut in letim dalje. Danes je namreč dan za balet. Zvečer bom printala in pakirala kuverte, da jih jutri nesem na pošto.

Včeraj smo družinsko printali vabila na moje predstavitve. To je izgledalo nekako tako, da sem jaz printala, Palčica jih je jemala s printerja in jih pregledovala, potem jih je v roke dobil moja boljša polovica, ki jih je rezal in na koncu je Sredinčica pregledala ali je kakšno za stran (tista sta si potem s Palčico razdelili). Potem smo jih naložili na kup in Palčica jih je naštela 134. Neskočno fino se mi je zdelo, ker sta se punčki tako zavzeli. Prav pikolovsko sta pregledali vsak letak in me za najmanjšo malenkost spraševali ali je vabilo uporabno ali ne.

Ko smo se končno odpravili spat (Sredinčica je namreč tako vneto pomagala, da prvič ni hotela iti spat, kar ji sploh ni podobno). Povedala sem ji, da bom imela tudi danes delo in mi bo lahko spet pomagala. Njen odgovor pa se je glasil: "Sori mami, jutri imam pa delo in ti ne bom mogla pomagat. Žal. Če me kaj rabiš, potem ti lahko pomagam danes, jutri pa ne. Žal."  Zraven je tako posrečeno kimala z glavico, da sem se še cel večer smehljala ob mislih na njen "žal".

Tako je zdaj pri nas - družinsko delamo za moj zavod. To je lepo. In mi daje topel občutek v srčku in duši.

foto: iStockphoto

4 komentarji:

  1. Dobri ste. Si kar predstavljam.

    PS: A bi še eno kavo? Čakaj, ti pokažem mojo:)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Žal. :)
    Joj, so hudi.
    Samo še kavo jih navadiš pit, pa ne boš rabila tajnice. He, he.. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz sem, Jessica Shannon Shirley iz ZDA, Severna Karolina, obljubljam, da delite to pričevanje po vsem svetu, ko je moj Mož vrne nazaj k meni, in danes z vsem spoštovanjem se rad zahvalil dr. Odenore za prinaša veselje in srečo, da je moj odnos in za mojo družino. Želim, da vas obveščamo vse, da je urok kolesa, ki je resnično in pristno. Nikoli nisem verjel v vse te stvari, dokler sem loosed moj mož, sem potrebovala pomoč, dokler sem našel veliko urok kolesa, In ga odda ljubezen urok za mene, in mu zagotovil mi je, da bom dobil moj mož nazaj v dveh dneh po tem, ko urok je bilo oddanih. Tri dni kasneje, moj telefon zazvonil, in tako pretresljivo, da je bil moj mož, ki je ni me poklical za zadnjih 6 mesecev zdaj, in javno opravičilo za srce zlomilo, in mi je povedal, da je pripravljen za svoj kosti nazaj do preostanek svojega življenja z mano. Dr Odenore, ga izpustili do vem, kako rada imam in hoteli. In odprl oči sliko, koliko smo se delijo. Kot pišem to pričevanje zdaj sem najbolj srečen dekle na zemlji in jaz in moj mož živi srečno življenje in ljubezen, ki je zdaj močnejši kot, kako to, so bili že pred našim break up. Tako da je, zakaj sem obljubil, da delijo svoje pričevanje po vsem vesolju. Vsa zahvala gre Dr. Odenore za prekomerno delo, ki je naredil zame. Spodaj je e-poštni naslov, v vsaki situaciji, ki ste jih doživlja srce zlomilo, in zagotavljam vam, da tako kot je storil, rudnik, za mene, on bo zagotovo vam pomaga. obrnite se mu zdaj na email odenoretemple@gmail.com



    (1) Rak urok

    (2) Nosečnost urok

    (3) Hiv/aids urok
    *
    (4) Pridobivanje vaš prevara denar nazaj*

    (5) Če želite, da otroka.

    (6) če ste vedno imeli slabe sanje

    (7) Urok, da bi Dobili svojo ljubezen za eno od zapor .

    (8) Dobili ogromna posojila, ne plačuje nobenih pristojbin urok*

    (9) če želite ženske/moški teči po vas.

    (10) Če želite, da je vaš ex nazaj.



    Obrnite se mu danes za vašo pomoč in vam bo z veseljem za vedno. ODGOVOR (e-naslov : odenoretemple@gmail.com )

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.