petek, 25. november 2011

Najin dan

Včeraj sem v navalu navdušenja zvečer uredila še kup stvari, za katere prej nisem imela volje. Zdaj imam vse datume, vabilo bo narejeno do jutri, imam naslove, kamor jih bom pošiljala in novih pet listkov na namizju, ki čakajo naslednji teden.

Imam pa danes tudi dopust. Ja, res je. Končno je moja boljša polovica doma in danes je dan za naju. To pomeni, da bova skupaj in sama celo dopoldne, sama bova šla v mesto na kavo, skupaj bova izležavala in čvekala, zvečer pa moja super truper tašča pride pazit otroke, ker greva z najinima prijateljema na večerjo.

Začetek dneva moti le ena stvar - glavobol. Glava me je začela boleti že včeraj zvečer, pa sem mislila, da bo minilo, ko bom šla spat. Ampak sem se motila - bolela me je še ponoči in me boli še zdaj. Do zdaj sem vztrajala brez tablete, ampak en mali glavobol mi ne bo pokvaril dneva.

O ja, danes si bom nalakirala tudi nohte. In zvečer bom oblekla svoje novo krilce.Tudi moja nova frizura je super. Zdaj samo počakam, da me neha boleti glava, potem pa se začne najin dan :)


foto: Reuters


5 komentarjev:

  1. Uživajta sto na uro!

    Midva imava tudi najin dan. Dragi je zbolel in obležal. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Olivija, juhuhu. Kakšne nohte imaš? A so f**iš? Si jih bom jaz tudi nalakirala.

    Anita, vidiš, romantika na višku:)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Valda, take vijolično zlatkaste barve. No, bolj vijolične kot zlate. Temne. Ah, saj boš videla jutri, acetona mi je tako in tako zmanjkalo :)))

    Anita, držim pesti, da se hitro pozdravi. Bolan moški - eh, kaj naj rečem. Mogoče obratno sorazmerno od romantike?

    OdgovoriIzbriši
  4. Ti, Olivija, kaj je potem s tisto zlato barvo? Si jo še kaj videla? :))))

    Petra

    OdgovoriIzbriši
  5. Ah kje, vijolično ja, zlata pa je bila po mojem zlasti en tak navdih dobre volje in z barvo, ki sem jo dajala na nohte, ni imela veliko skupnega :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.