petek, 2. september 2011

September

Neverjetno koliko stvari se dogaja. Ne govorim samo o septembru, pač pa o življenju nasploh.

Bliža se najina deveta obletnica. Ne morem si pomagati, da ne bi ob vsaki novi obletnici ugotavljala koliko stvari se nama je v tem času zgodilo.

Imava tri otroke, hišico, jaz bom ravnokar ostala brez šeste službe, moja boljša polovica je napredovala v teh letih od najnižjega in najmanj plačanega delavca na eno višjih stopničk v firmi.
Za nama so leta, ko nisva imela za položnice in hrano, leta, ko nam je šlo kar dobro in bogve kaj vse naju čaka v prihodnosti.

Neverjetno kako hitro gre čas.

Mogoče je to septembra še toliko bolj očitno - ker imam rojstni dan, ker je najina obletnica, ker otroci rastejo in je to zlasti septembra, ko se navajamo na nov ritem za naslednje leto, še najbolj očitno.

Moja super truper tašča mi je včeraj rekla, da še nikoli ni poznala človeka, ki bi mu čas mineval tako hitro kot meni. Ampak glede na to koliko sprememb nama prinaša življenje to niti ni čudno, kaj?

Iskreno? Moje življenje mi je všeč. Kljub vsem neprijetnim in težkim stvarem okrog mene (naju), kljub napornemu vsakdanu, kljub dejstvu, da ne vem kaj me čaka na moji poti, imam neskončno srečo.
Imam moža, s katerim delim dobro in slabo. Nisva vedno najbolj usklajena, sva pa prijatelja, znava popustiti kadar je treba in imava enake prioritete.

Imam tri sončke, ki mi kravžljajo živčke, ampak mi izpopolnjujejo življenje, mi dajejo občutek, da imam namen in me neštetokrat nasmejejo.

Imam vizijo, ki jo sledim.

Pravzaprav imam vse.


1 komentar:

  1. Že meni gre preitro, pri tebi pa očitno res še bolj šiba. :)
    Lepo je, da se zavedaš kaj je v življenju najpomembnejše in da znaš uživati v tem. Ovire na poti so pa samo izzivi ki jih moramo premagati, da se imamo potem še lepše. ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.