četrtek, 15. september 2011

Nabiralnik

Poštni nabiralnik sva kupila pred sedmimi leti, ko sva se prvič preselila v najino takrat še bodočo hišico s Palčico, ki še ni imela enega leta.

Ker sva bila mlada in precej neizkušena, so nama na pošti povedali, da morava nabiralnik kupiti pri njih in ga namontirati ob glavni cesti - poštar se pripelje do hiše le izjemoma, kadar moramo podpisati kakšen prevzem.

Zraven sva dobila dva ključka - prvi se je zlomil nekaj let po selitvi, tako da zdaj že nekaj let uradujemo z enim samim ključkom.

Odkar Palčica popoldan domov prihaja z avtobusom vsak dan s svojimi majhnimi ročicami iz nabiralnika potegne pošto in jo prinese, zato sem resneje začela razmišljati o zamenjavi nabiralnika - če Palčica namreč izgubi še zadnji ključ, ga tako in tako lahko vrževa samo še stran.

Skratka, začela sem raziskovati, da bi ugotovila kaj lahko dobimo za relativno normalno ceno - nekaj takega kar lahko pritrdimo na odbojno ograjo ob glavni cesti. Neverjetno za kakšen denar lahko kupiš navaden nabiralnik.

Tale mi je bil všeč, ampak mislim, da bova na koncu vendarle kupila kaj enostavnejšega in predvsem cenejšega :)

Tale recimo mi je najbolj všeč, ampak dvakrat dražji od naslednjih dveh.

foto: postni-nabiralniki.si
Če vas zanima, tale se imenuje AURA.

Resneje sta kandidata taledva - kaj mislite? Kateri je lepši? Oziroma bolje - kateri bolje nakazuje kam spada?

foto: postni-nabiralniki.si

foto: postni-nabiralniki.si

2 komentarja:

  1. Naj povem - enoglasno smo se vsi štirje glasujoči člani odločili za zelenega. Zdaj moram samo še ugotoviti kako naj ga naročim.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.