četrtek, 27. oktober 2011

Plani

Verjetno se spomnite kako sem se veselila toplic? In kako jezna sem bila, ko nam je plan A že v nekaj urah propadel?

No, jaz ne bi bila jaz, če ne bi prav hitro našla alternative - in sicer, da bi šli že to soboto in se vrnili v ponedeljek. V bistvu sem morala svojo boljšo polovico konkretno prepričevati, da se je vsaj toliko omehčal, da se je strinjal s tem, da sem v toplice vprašala ali imajo še kaj prosto in če bi imeli, da bi tudi šli. Vsaj takšen je bil plan B.

Ampak mojo boljšo polovico je s tega vidika bog pogledal skozi "ta veliko" okno in konec tedna seveda nimajo nobene proste sobe. Zato sem mu s seminarja poslala sms: "Te lahko razveselim, da med vikendom toplice niso več frej." Glede na to, da mi je jasno kakšna muka so toplice zanj, si z lahkoto predstavljam vzdih olajšanja, ko ga je prebral. Še ko tole pišem si ga lahko jasno predstavljam.

Če povem po pravici mi je zdaj tudi vseeno ali gremo ali ne, me pa neskončno zabava dejstvo kakšno veselje sem napravila svoji boljši polovici s tem, da ne moremo iti in to iz objektivnih razlogov. Ne ker on ne bi hotel.

Plan C je torej sledeč - veliko obiskov, veliko bomo hodili po obiskih, veliko počivanja in druženja. Med prostimi dnevi v petčlanski različici in med delovniki v štiričlanski. Mislim, da se mi ni treba bati, da bi nam bilo dolgčas.


2 komentarja:

  1. Tudi mi imamo včasih kake take plane, potem se mi pa prav oddahne ko se sfižijo. Včasih je fino biti tudi doma, brez obveznosti.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa saj veš, kako pravijo, vse je za nekaj dobro! Se bomo pa vsaj babe končno na kakšno kavo dobile - z mladički ali brez! :) Mi bomo zagotovo doma naslednji konec tedna...

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.