ponedeljek, 11. julij 2011

Zabave

so res super, sploh, če si na njih obkrožen s fino družbo in dobrimi ljudmi.

Še bolj so super, če se na kupčku zbere precej zelo različnih ljudi, ki kljub temu, da prihajajo iz različnih okolij in živijo različna življenja, najdejo skupno veselje v veselju in sreči svojih otrok in sproščenem vzdušju med njimi. Skratka, povabili smo nekaj zelo različnih družin, ampak kot vedno se je izkazalo, da je bila izbira odlična.

Velika večina je bila najinih prijateljev, s katerimi praznujemo otroške rojstne dneve še odkar je bila Palčica edini otrok.
Drugi so družinica moje ne več le virtualne prijateljice, ki je Mezinčku prinesla darilo - knjigico Ovca Olivija :) Mislim, da jo bom kar obdržala.

Tretji so starši Palčičinega sošolca, ki živijo relativno blizu nas in smo našli veliko skupnega v zadnjih dveh letih - skupaj smo tudi dočakali letošnje leto in mislim, da jih bomo še kar precej.

Na koncu se nam je pridružil tudi najin dragi samski prijatelj. Najine otroke ima rad kot bi bili njegovi, zato sva bila oba neskončno vesela, da je prišel.

Kot vedno se je izkazalo, da dobri ljudje hitro najdejo skupne teme, kljub temu, da vsi prihajamo iz zelo različnih okolij, situacij, poklicev. O tem kako so uživali otroci sploh ne bi izgubljala besed. Bila je res prava zabava!

Ko sva zvečer vse pospravila in ponovno ugotovila kako kul prijatelje pravzaprav imava, sva v naslednji sapi ugotovila tudi naslednje - na srečo bomo nasledno zabavo prirejali šele decembra za Palčičin rojstni dan.

Mega žurerski vikend je minil, teden tako začenjamo precej utrujeni, ampak tudi zelo zadovoljni. In v pričakovanju našega dišečega Hvara. Še 5 noči in krenemo.

Fotografija je avtorsko zaščitena!

Mimogrede, praznovanje Mezinčkovega rojstnega dneva, čeprav dva tedna prezgodaj, je prišlo in minilo brez zobkov :)

3 komentarji:

  1. Olivija, pa ne ovčka, hehe, jaz sem od žurerskega vikenda kar malo zadeta, a ne utrujeno zadeta, ampšak polna energija. Takole v besedi te verjetno ne pridem prav... bi morala biti včeraj prisotna pri pospravljanju:)

    V glavnem, take hude zabave še nisem doživela. No, sem, pa sem morala potem prezgodaj v službo:) Tole je bilo res TOP OF THE TOP in tudi otroci so navdušeni.

    Fajne ljudi imaš okoli sebe. Vse po vrsti. In fajne otroke imaš. In ti si fajna, mož pa tudi. Saj to sem že na začetku želela napisat, pa bi malo sumljivo zgledalo.

    Lep pozdrav vsem. In se vidimo v soboto. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. He, he... super ste. :)
    Vse najboljše otrokom in še veliko lepih praznovanj vam želim.

    OdgovoriIzbriši
  3. Se vidimo v soboto :) In Anita, hvala. Sem zelo vesela.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.