ponedeljek, 30. april 2012

Kako izledajo

naše počitnice?

Jaz sem res zbolela. Po treh dneh ležanja in prekuhavanja (dobesedno) sem obupala in včeraj so me moji peljali na urgenco. Zdaj sem ponosna najemnica gnojne angine z ospenom 1500 za naslednjih devet dni. Dobra novica pri vsem skupaj je le, da je antibiotik kar hitro prijel in se v primerjavi s predvčerajšnjim počutim veliko bolje.

Mezinček je kuhal v četrtek in petek, v soboto je bil brez vročine, ampak še vedno ne je čisto tako kot bi moral. Je pa presneto zdolgočasen.

Sredinčica je za zdaj ok. Ves čas po malem solidarnostno jamra, da jo boli grlo. Ampak v bistvu je zdrava in zdolgočasena.

Palčica je včeraj dobila vročino in začelo jo je boleti grlo. Za zdaj uspešno krotimo zadevo in upamo, da bo ostalo pri tem, saj je danes zaenkrat v redu.

Moja boljša polovica je zdrav. Jutri ima rojstni dan. Kot vsako leto, se je tudi tega zelo veselil, ker sovpada s praznikom piknikov in zabave na našem malem Joštu. Pa ga ne bo. Prvič, ker smo vsi ostali bolni ali na meji in drugič, ker so ga kljub današnjemu kolektivnemu dopustu splanirali, da prevzema letala VSAK DAN teh "počitnic". In jih prevzema. Od vseh dni je bil prost samo včeraj. Jutri gre v službo, pojutrišnjem spet. Ampak veste kaj? Moja boljša polovica ne bi bil on, če ne bi znal iz tega potegniti najboljšega. In če kdo, se zna zase postaviti on. Zato sem absolutno prepričana, da ima tudi tole "sranje" svoj namen, da mu da mejo, da se, kljub novi službi, postavi zase. Zato me tozadevno res ne skrbi. Je izredno moteče, ampak moja angina je še toliko bolj.

Tako torej izgledajo naše počitnice. Bolehamo, ležimo, hodimo v službo in pregorevamo.

Smo pa rezervirali dopust! In gremo na naš ljubi Hvar, čeprav bomo prijatelje, s katerimi smo dopust preživeli lansko leto, presneto pogrešali. Ampak veste kaj? Zdaj imam cilj, ki se ga lahko spet veselim. Torej kljub bolezni in službam vendarle ni tako hudo. Zunaj sije sonce. Imamo teraso, ki je spet operativna. In kljub gnojni angini sem danes toliko pri sebi, da bomo za jutri pripravili presenečenje. 

foto:brezcenzure.si

3 komentarji:

  1. Držim pesti da se čimprej pozdravite ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi jaz držim pesti, da se čimprej pozdravi(š)te.
    Pa 3x hura za Hvar!! Otoki so zakon ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Eh, pa te bolezni.
    Mi smo na srečo zdravi.

    Vse najbljše dragemu in hip hip hura za dopust.
    Mi smo tudi že dogovorjeni, le trajekt moramo še plačati. Komaj čakam. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.