ponedeljek, 8. avgust 2011

Konec dopusta

je hkrati začetek nečesa novega.

Konec je mimogrede tudi moje porodniške in začetek "službe", na katero se kot znano v resnici ne bom vrnila. Za rojstni dan, čez natanko mesec dni bom namreč za darilo od svojega delodajalca dobila odpoved.

Je pa konec dopusta tudi čas za začetek nečesa novega - kar me po svoje sicer plaši, na drugi strani pa postavlja v situacijo, ko ne morem več strahoma glave tiščati v pesek in se pretvarjati, da je vse po starem. Kar je dobro.

So bile pa počitnice, kljub temu, da sem že pozabila, da je morje z enoletnikom bolj dopust za otroke kot starše ena A. Ne glede na vreme, ki ga je letos celo na Hvaru malo "žingalo" in neprespane noči, smo oba hvarska in še en teden doma doživljali, doživeli in izkoristili maksimalno. Ostajajo le lepi spomini, ki jih bom, upam, da čim prej, natresla tudi na tale blog. In v fotoknjigo.

Danes se torej vračamo na stare tire - moja boljša polovica je zjutraj žalostno odtacal v službo, ostali štirje pa skušamo ujeti ritem, ki ga bomo peljali naslednje tri tedne do začetka novega šolskega leta. Na srečo nas čakajo še zanimivi popoldnevi, upam da polni druženja. Pa priprave na tretji razred. In iskanje varstva za Mezinčka. Oziroma upanje, da vendarle tudi na tem področju posveti sonček in se zanj najde mesto v vrtcu.

Novim izzivom naproti se za zdaj poslavljam - in mimogrede - uspela sem prebrati vaše bloge, ker pa sem se za pretekli teden odločila, da čim manj časa preživim na internetu, jih nisem komentirala. Od danes dalje pa si bom vzela čas tudi za komentiranje.

Takole pa sta Palčica in Sredinčica čakali na ladjico. In mimogrede - Mezinček je dopolnil eno leto. In ne, nimamo še nobenega zobka :)


Fotografija je avtorsko zaščitena!

4 komentarji:

  1. Mirno pot po ustaljenih tirih in lahkotne vzpone ti želim. In naj Mezinčku že zraste tisti zobek.

    Aja, pa pridno piši, da bomo na tekočem:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobrodošla nazaj med nas.
    Komaj čakamo na fotke in zapise, da nam skrajšajo deževne poletne dni. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobrodošla nazaj. si bila pogrešana :)
    Tudi jaz komaj čakam fotke.
    Pa še nekaj - ne morem mimo tega...Sredinčica ima rojstni dan en dan po RDju mojega Pikca. Ti imaš RD le en dan po RDju moje Pikice. Meni se to zdi zelo zanimivo ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zofija, tudi meni ;) Življenje ubira zanimiva pota...

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.