četrtek, 26. april 2012

Prazniki

Kot kaže se nam obetajo prav zares počivalne prvomajske počitnice. Poleg mojega slabega počutja je ponoči zakuhal še Mezinček.

Kljub vsemu upam, da je to le prehodne viroza in bomo lahko praznike užili na vso moč. Obetata se nam namreč dva rojstna dneva, kak piknik sem in tja in, upam, veliko skupnega časa in dobre volje.

Naredila sem vse, kar sem mogla. Skoraj do zadnjega sem odkljukala seznam, zdaj pa si zaslužim malo počitka.

Tudi vsem vam želim lepe počitnice - Petri naj bo odhod v njihov morski raj čim zgodnejši in brez zapletov, tam pa topel in slan zrak za sušo in telo ter veliko dobre volje, vsem ostalim pa - imejte se radi in cenite skupen čas. Žal časa nimamo na pretek in je zelo dragocen.

5 komentarjev:

  1. Uživajte praznike! Naj bolezen odide tako kot je prišla - hitro in čimprej!

    OdgovoriIzbriši
  2. Enako želim tudi jaz, vsem. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mezinček je že tako velik, da ve, da biti bolan ni kul. To je samo za to, da tebe kak dan priveže na ne-letanje naokrog, da prideš k sebi. Potem bo pa spet vse ok.

    Hvala za lepe želje. Se vidimo! Uživajte.

    Petra

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala, draga Olivija, tudi tebi enako. Pozdravi se, objemi svoje stiri srcke + macka in uzivajte!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Po skoraj več kot mescu spet berem blog na računalniku, vmes sem, sem in tja malo pokukala preko telefona. Sem se odvajala odvisnosti od interneta:)

    Moram ti povedati, da mi je tvoja ideja o vrtcu in tudi njegovem imenu zelo všeč. In po domače povedano imaš jajca. Občudujem tvojo energijo.

    Želim ti zdrave in sproščujoče počitnice!

    Lenka

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.