petek, 28. oktober 2011

Me poznate?

"Device s podznakom tehtnice imajo poudarjeno potrebo po tem, da bi ustregli drugim. 

So zelo pravični in pošteni, vedno se trudijo, da bi bilo vse čim bolj popolno. Nič čudnega, da imajo pogosto občutek, da se samo ženejo in da njihovega truda nihče ne opazi. Potrebujejo potrditev in veliko spodbude, da delajo prav. Kot sodelavci so znani po svoji družabnosti, prijaznosti in kolegialnosti, nikomur ne znajo reči ne, tudi če to zanje pomeni še več dela. So veliki ljubitelji lepote in umetnosti, s katerima si na najrazličnejše načine polnijo dušo.

Imajo pestro in razgibano družabno življenje, njihovi prijatelji pogosto delijo njihova zanimanja, partnerja pa izbirajo po veliko bolj zahtevnih kriterijih. Biti mora očarljiv sogovornik, pozoren in zabaven, ki rad izkazuje svoja čustva in zna poskrbeti za polno ljubezensko življenje. Zanje je izjemnega pomena, da najdejo nekoga kot sorodno dušo, ki ji lahko vse zaupajo. Tako se sprostijo in začnejo od sebe dajati le najboljše.

Sami so redko ljubosumni, zato pa znajo toliko bolj vzbuditi ljubosumje pri partnerju, saj so tako preklemansko prijazni do vseh, da bi človek zlahka pomislil, da nekaj naklepajo. A takšni pač so, lepi, galantni in šarmantni."

Me prepoznate? Se strinjate z napisanim? Jaz ugovarjam na del, da ne znam reči ne. NE. NE, NE in NE :) Aja, pa tako lepa, galantna in šarmantna tudi nisem :)


3 komentarji:

  1. Tebe ne poznam, sem pa spoznala sebe....sicer sem tehtnica in ne devica :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Se mi zdi, kod da bi se že dolgo poznale. :)
    In tudi z Zofijo sva se enkrat na hitro srečali (ljubeznivo mi je posodila nekaj nosečniških oblek) in sem se počutila kot da se poznava že od nekdaj. :)
    Fajn ste punce, sem vesela, da vas imam, pa čeprav le virtualno. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Enako :) Na tak način sem spoznala tudi Nežko, a ne Nežka?

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.