sreda, 2. november 2011

Prve dni

počitnic smo prestali zelo družabno. Kljub žalostnemu priokusu, ki izvira malo iz narave teh praznikov in veliko iz nedavne smrti mojega tasta.

Po petkovih obiskih (moja boljša polovica je žal moral v soboto spet v službo), sobotnih obiskih, nedeljskem izletu v Belo krajino na obisk k moji sestri, nedeljski obisk groba moje mami in popoldanskih priprav na prvi november pri moji super truper tašči pa vse do včerajšnjega dneva, ki smo ga preživeli v krogu širše žlahte.

Danes se naša zasedba čez dan za tri dni zmanjšuje na "samo" štiri člane, ker moja boljša polovica spet dela. Kar pa ne pomeni, da bom imela čas za izležavanje. Že danes, takoj ko spravim vse štiri v pogon, gremo na obisk, ki smo ga obljubili že takrat, ko se je Mezinček šele rodil, torej dobro leto nazaj. Popoldan moram na Zavod za zaposlovanje in Zavod za zdravstveno zavarovanje. Punci gresta na še en obisk še, kar pomeni, da moram sčarati neke vrste kosilo preden ju tja dostavim. Po možnosti zdravo.

Vendar, če pogledam bolj na široko, smo, kljub utrujenosti, vendarle veseli, da smo obkroženi s tako različnimi, pa vendar vsaj v večini tako srčnimi ljudmi. Ki se poleg tega tudi radi družijo z nami vsaj toliko, kot mi z njimi.


Fotka nima z objavo nobene veze, mi je pa všeč. To je Štumf, naš zadnji pridruženi družinski član.

6 komentarjev:

  1. Štumfek je zakon. In vi se imate lepo. Jaz pa vas ta trenutek samo lepo pozdravljam:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sem pa mislila da pri vas rastejo takšne lončnice☺ hihi, luštna fotkica. Lepo te je brati.

    OdgovoriIzbriši
  3. Štumf je res zakon :)

    Andreja, hvala, me veseli, da me bereš.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako lepa rožca. Na drugih lončnicah zgleda tko fajn:)) Tale vaš Štrumf je zelo podoben naši Štumfi.

    OdgovoriIzbriši
  5. Štunf je točno tak, kot je bil naš Nace. Naš muci iz študentskih let, ki se zdaj crklja pri mami od cimra. :)

    OdgovoriIzbriši

  6. PROSIM PREBERI!!!! PROSIM PREBERI!!!! PROSIM PREBERI!!!! PROSIM PREBERI!!!!

    Hey Guys !!! vesela sem rudnik dobil od Luana. Moja prazno kartico ATM lahko umakne 2000 € dnevno. Sem ga dobil od njenega prejšnjega tedna in zdaj imam 14.000 € zastonj. Slepa ATM umakne denar iz vseh bankomatov in ni ime na to, da ni sledljiv in zdaj imam denar za podjetja in dovolj denarja za mene in mojo družino, da živijo na .I sem res vesel sem spoznal Annie, ker sem spoznal dva človeka pred njo, in da so svoj denar, ne vedoč, da so prevare. Ampak sem srečna. Annie poslal kartico preko DHL in sem ga dobil v dveh dneh. Če želite svojo kartico od nje zdaj se ji ni všeč druge scammer pretvarja, da ima kartico ATM, Ona ga navajate brezplačno pomagati ljudem, čeprav je nezakonito, vendar pa pomaga veliko in nihče ne ujame. im hvaležna Annie ker je spremenil svojo zgodbo naenkrat. Kartica deluje v vseh državah, razen na Filipinih, Maliju in Nigeriji. Annie je e-poštni naslov je atmhacker2015@gmail.com, ..

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.