torek, 28. februar 2012

Oh, ta bolezen

Sredinčica je še kar doma - za jutri sem jo naročila na ponoven pregled. 

Pravzaprav niti ne vem ali se še vedno v resnici počuti bolna ali pa je to samo igra. Ker izgleda precej v redu, sicer ji še kar teče iz nosu, ampak pravi, da jo boli glava. Večkrat na dan.

Bogve ali je to res ali ne, nimam pa srca, da bi jo z bolečo glavo (če jo res boli) poslala v vrtec. 

Je pa res, da je Sredinčica umetnica - v vseh pogledih - tudi igralskem. In zna milo jokati in zraven gledati izpod obrvi ali smo ji nasedli. In ja, velikokrat ji nasedeva, tako da lahko rečem, da je precej igralsko nadarjena. Ravno iz tega izhaja moja dilema ali jo sploh v resnici boli glava ali pač ne.

Jutri zjutraj bova torej ponovili vajo s prejšnjega tedna in se spet pokazali naši super truper nesposobni pediatrinji (o tem zakaj je še vedno kljub očitnemu nismo zamenjali, drugič). Ampak res nimam srca, da bi jo, preden sem prepričana, da je ok, peljala v vrtec.

Kar je v bistvu precej zoprna zadeva - ker ji je poleg vsega tudi dolgčas (kljub bolniški namreč so nekatere zadeve, ki jih moram narediti in enostavno ne morejo čakati). Res je pridna celo dopoldne, zato pa je popoldan toliko bolj posesivna in potem večino časa dokazuje svojemu bratcu in sestrici, da je glavna. Kar pomeni veliko kričanja in kreganja. 

Oh, ta bolezen. 

Ena Sredinčičina z lanske pomladi :)

4 komentarji:

  1. Eh, ko sem Eneja hotela postaviti na laž, me je veno prepričal v nasprotno. Ponavadi s kakimi bruhci. Zdaj mu raje kar verjamem. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zato grem pa raje preverit. Ker igralka gor ali dol, zihr je pa le zihr, kajne?

      Izbriši
  2. A veš, da je njena soimenjakinja včeraj spet zakuhala na 39. Popoldne. Sploh ni vstala s kavča. Če bo danes isto, gremo jutri k dr. Pa že tako dobro je kazalo. A se spomniš, ko sva se včeraj pogovarjali, sta bili punčki čisto živahni? Aja, pa glava jo boli.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No, menda je imela angino IN gripo (od tega jo je bolela glava in je imela vročino), ima pa še vedno vnete sinuse, tako da je dobila še Sinupret. Ampak, najpomembnejše - lahko gre v vrtec :)
      Mislim na vas, da hitro mine.

      Izbriši

Hvala za komentar.