petek, 4. november 2011

Frizer

Včeraj je mali Mezinček prvič obiskal frizerja.

Odločitev je padla zato, ker je imel lase (kadar so bili mokri) že do sredine hrbta (beri dolge približno 10 cm) in konice so se začele cepiti. Zato sem se odločila, da ga je treba ostriči.

Ker pa sem zaljubljena v njegove laske, sem se odločila tudi, da nisem primerna frizerka - pri meni namreč prav gotovo ne bi sedel pri miru niti dve minuti, da ne govorim kakšna bi bila potem frizura. Ko sem to omenila svoji frizerki, kjer sem redna stranka zdaj že nekaj let, mi je predlagala naj ga pripeljem k njej, ker je hitrejša in ve kje striči. In sem ponudbo zagrabila. Z velikim veseljem, naj dodam.

Obetala sem si seveda veliko smeha in zabave, ker sem pričakovala, da mali navihanček ne bo sedel pri miru. Ampak kot ponavadi nas je spet presenetil. Ves čas je sedel pri meni kot pribit in po petnajstih minutah ima na glavi bistveno manj las, so pa zato ti še bolj skodrani. Zvečer, ko smo ga stuširali, je bil podoben črncu, tako da nam je pripravil veliko zabave, ko smo ga skušali slikati za arhiv - po striženju.

3 komentarji:

  1. Iii, ko sem videla naslov sem se najprej ustrašila za njegov kodrčke. :)

    Uf,.. še so. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mezinček je res tak cuker s svojimi laski:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz bi ga kar božala po kravžlčkih, vašega Mezinčka!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.