sreda, 2. november 2011

Sanje

Danes sem v resnici sanjala čudovite sanje. Z mojo boljšo polovico sva bila še sama (beri brez otrok). Resda v realnem življenju je najino stanje v dvoje trajalo bore malo časa, ampak tako sva se odločila in tega nikdar nisem jemala kot kaj slabega ali v smislu, da sva se zaradi tega nečemu odrekla. Bilo je tako samoumevno.

Skratka, da se vrnem na moje sanje - sanjala sem, da sva bila še sama. Da sem šla jaz na nek seminar za svoj novi biznis in da me je nanj spremljal tudi on. Tam sem se zadebatirala z dvema "mladcema" in on je bil ljubosumen. Potem je odšel in se čez nekaj časa vrnil - ne jezen in ne "tišast", samo... točno takšen, kot je bil, ko sva se spoznala - pogledan me je kot da sem jaz cel njegov svet. In jaz sem se stopila kot maslo. 

Potem sem tekom dneva premišljevala o tem. O tem kako smo takšnega pogleda deležni samo takrat, ko smo še sami in kako samoumevno kasneje delimo svojo najljubšo osebo na svetu s svojimi otroci. Ta nas povezuje in nam daje še več skupnega, na "tisti" pogled pa pozabimo, kot ga nikdar ne bi bilo. Ali pa se navadimo nanj. Kakšno srečo imamo pravzaprav, da iz ene najljubše osebe postane takšnih oseb več - dve, tri, štiri.

Na tihem pa bi si želela, da bi me spet kdaj takole pogledal. Točno tako kot v mojih sanjah ;)

foto: siol.net

5 komentarjev:

  1. Ti pogledi počasi izginejo, z ali brez otrok.
    Nadomestijo pa jih pogledi čiste ljubezni in popolne sreče.

    OdgovoriIzbriši
  2. Res je. Ampak takšen pogled vsake kvarte bi kljub temu pasal ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Huh. Anita, you are lucky. Olivija, ti tudi.

    Mene je mož ravnokar poslal na tečaj pospravljanja igrač k našim prijateljem, ki imajo igrač ogromno, a so vedno vzorno organizirane...

    OdgovoriIzbriši
  4. Ha, ha.. otročki so večinoma namenjeni otročkom. Jaz sem samo tako srečna, ko vidim njega srečnega v vlogi, ki jo ima. :)
    No, kak nagajiv pogled vsake toliko pade tudi name. :)

    Eh, možje, kam vse ga jaz njega pošljem. ;)

    OdgovoriIzbriši


  5. PROSIM PREBERI!!!! PROSIM PREBERI!!!! PROSIM PREBERI!!!! PROSIM PREBERI!!!!

    Hey Guys !!! vesela sem rudnik dobil od Luana. Moja prazno kartico ATM lahko umakne 2000 € dnevno. Sem ga dobil od njenega prejšnjega tedna in zdaj imam 14.000 € zastonj. Slepa ATM umakne denar iz vseh bankomatov in ni ime na to, da ni sledljiv in zdaj imam denar za podjetja in dovolj denarja za mene in mojo družino, da živijo na .I sem res vesel sem spoznal Annie, ker sem spoznal dva človeka pred njo, in da so svoj denar, ne vedoč, da so prevare. Ampak sem srečna. Annie poslal kartico preko DHL in sem ga dobil v dveh dneh. Če želite svojo kartico od nje zdaj se ji ni všeč druge scammer pretvarja, da ima kartico ATM, Ona ga navajate brezplačno pomagati ljudem, čeprav je nezakonito, vendar pa pomaga veliko in nihče ne ujame. im hvaležna Annie ker je spremenil svojo zgodbo naenkrat. Kartica deluje v vseh državah, razen na Filipinih, Maliju in Nigeriji. Annie je e-poštni naslov je atmhacker2015@gmail.com, ..

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.