ponedeljek, 12. december 2011

Palčica

Danes praznuje najina Palčica.

Vikend je bil tako v znamenju zabav - takšnih čisto pravih, z vsem kar pride zraven. Z goro hrane, ogromno dobre družbe, veliko smeha in zabave. In premalo spanja, seveda. Sicer bi praznovanju tako ali drugače nekaj manjkalo ;)

Teden tako začenjamo malo bolj utrujeni kot sicer, ampak navdušeni - najina Palčica ima že osem let.

Tako srčna punčka je. Nikoli ne pozabi na druge. Neskončno rada ima ljudi. Vse po vrsti. Tudi tiste, ki nje ne marajo.
Je velika in majhna hkrati. Na eni strani je že moja prijateljica, na drugi jo sem in tja daje že prava puberteta (beri: mami nima pojma). Je pa ena tistih oseb, s katero se lahko pogovarjaš. In pogovarjaš in pogovarjaš. Tako, da se ne čudim, da jo imajo tudi drugi tako radi.

Pred osmimi leti ob 10:27 je po katastrofalnem porodu z najslabšo babico "ever" pokukala na svet. Od dolgotrajnega "matranja" z umetnimi popadki je bila tako utrujena, da niti zajokala ni. Kljub temu nikdar se bom pozabila občutka njene tople kože, ko so mi jo prvič, še vso umazano, položili na prsi. In moje bojše polovice, ki je potočil celo solzico (ali od ganjenosti ali od tega, ker celo noč pred tem ni spal, še danes ne vem, haha). In moje tašče, ki je ves čas poroda klicala v porodnišnico in prišla k nama še preden so naju iz porodne pripeljali na oddelek.

Vse najboljše, Palčica. Ostani takšna, kakršna si. Ker takšna si najboljša!


6 komentarjev:

  1. Vse najboljše Palčici tudi od mene. In jasno tebi, ker si podarila tako čudovito življenje!

    OdgovoriIzbriši
  2. Se podpišem pod Zofijin komentar.

    A si rodila v Ljubljani, ker očitno sva imeli isto babico. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hehe, ne Anita, v Kranju. Na srečo je ena redkih takšnih - v drugo in tretje sem imela namreč super babici - tale prva je pa podirala vse rekorde. V najbolj negativnem možnem smislu.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse najboljše tudi od mene :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Zlata punčka je, Palčica. Sama po sebi. In zaradi tebe. In tvoje boljše polovice. In super truper tašče (in tasta). Pa seveda obeh dveh tvojih mladičkov.

    Vse najboljše. Palčici, tebi, vam.

    PS: Žur je bil pa izvrsten! Pri tebi se imam vedno tako lepo:)

    Petra

    OdgovoriIzbriši
  6. Ko sem to prebrala, sem bila pa kot tvoja Palčica, vsa zajokana od ganjenosti.... Ampak ona je res vse kar si napisala - z eno besedo fantastična!

    Še enkrat vse naj, naj!
    AL

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.