torek, 13. december 2011

Prvič

Danes se začenja novo poglavje - prvič v življenju bom zastopala svoj zavod, rezultat svojega dela zadnjih nekaj mesecev in želje, da grem na svoje, zadnjih nekaj let.

Prvič bom nastopala javno - za svoj račun in v svojem imenu in ljudi skušala "prepričati", da me potrebujejo in da potrebujejo storitev, ki jo bom izvajala. To bo prvi neposredni odziv tistih, ki bi lahko bili moje stranke in zavedam se, da tako kot lahko uspem, tako lahko zadevo tudi zavozim.

Prvič sva tudi cel večer delala - z mojo boljšo polovico. Vadila sva, se pogovarjala kako formirati predstavitev, da bo zanimiva, prepričljiva in ne predolga. Prvič sva s skupnimi močmi brez prepirov, ampak konstruktivno nekaj v zvezi z mojim zavodom delala skupaj in spat sem šla mirna kot že dolgo ne.  

Sicer res, da se mi je potem celo noč sanjalo o tem, pa vendar - tudi zbudila sem se pomirjena. Do pol petih, ko bom odhajala od doma novim podvigom naproti me čaka še kar nekaj dela. Ampak v bistvu me ne skrbi več toliko kot me je včeraj.

Danes sev resnici začenja moja pot. Kakšen bo njen začetek, bom sporočila.

Tole pa je čudovito vabilo, ki ga je naredila moja sestra:



2 komentarja:

  1. Jaz danes po tvoji poti stopam samo z miselno podporo. Jaz vem, da bo šlo tako, kot je treba. Ti pa še ne veš, ker je tako prav. Tako gredo te stvari.

    A veš, kako sem ponosna nate? Si si mislila na primer aprila, da boš to počela pred novim letom? Nisi, kajne. Mišljeno je bilo, da izgubljaš živce in voljo do življenje v tisti službi...

    No, tako. Srečno.

    Strah je tu zato, da vas ne bo... Bodo pa tisti, ki (te) potrebujejo.

    Petra je s tabo:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Malce pozno, ampak prej si mi na gmajlu ušla. Srečno!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.