četrtek, 22. marec 2012

Dan zame

Danes je dan zame. 

To seveda pomeni, da imam še nekaj nujnega dela, ki ga moram opraviti, saj se plan B zaenkrat odvija v pravo smer. Glede na to, da se mi od petka sanja vsako noč, vam je lahko verjetno jasno, da je trenutno delo v tej smeri zelo intenzivno in da za mojo prvotno dejavnost te dni ostaja bore malo časa. Je bil pa v torek objavljen moj PRVI članek ever. 

Ampak vrnimo se na dan zame. Danes bom v miru pospravila hišo. Pomila kopalnici, kuhinjo, posesala sem že. Ko bo hiška kot iz škatlice, se bom v miru stuširala. Potem bom skuhala kosilo za mladičke, da mi popoldan ne bo treba noreti v kuhinji vmes, ko bodo otroci razturavali dnevno in uničevali moj celodnevni trud. Vmes bom šla verjetno še po najnujnejše v trgovino. 

Zvečer bom šla zgodaj spat. Ali pa se bom, prvič, odkar je moja boljša polovica v Parizu, privoščila luksuz in se zvečer poknila na kavč. Ki ga te dni samo od daleč gledam vse od jutra, ko vstanem, do večera, ko grem spat.

Mislim, da se me je lotila tudi neka čudna viroza, ki poteka brez vročine, bolijo pa me vse mišice v telesu. Tako zelo, da zvečer od tega včeraj nisem mogla zaspati. Ampak dokler je samo to, sem v redu. 

Zadeva z limitom se je vendarle uredila, plan B se odvija v pravo smer (zdaj že komaj čakam, da podpišemo pogodbo, da bom lahko o njem poročala tudi na blogu). Če bo vse po planu, bomo leto zaključili veliko mirneje kot se je začelo. Je pa pred nami še dolgo leto.

foto: njena.si



3 komentarji:

  1. Uživaj dan zate, puščaš nas v nemilosti, upam, da kmalu poročaš o planu B.

    OdgovoriIzbriši
  2. Juhuhu. In potem ti ga jaz pokvarim z SMS-om. No, upam, da ne. Upam, da si uživala do konca. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.