torek, 31. maj 2011

Organizacija

je ključna stvar.

Recimo danes je torek in slučajno tudi zadnji dan v mesecu. Slučajno imam v kleti tudi oba stroja (pralnega in sušilnega) polna cunj. No, od takrat ko sem začela tole pisati do zdaj sem to že uredila.
Slučajno moram danes sporočiti stanje plina. Kar še nisem naredila.

Slučajno moram danes tudi poklicati v Kranjske vrtce, ker so se, zdaj že drugič, zmotili (namerno ali nenamerno) pri vpisovanju Mezinčka in mi ga vpisali na drugo stran Kranja ali reci piši 15 km stran. Kar sem naredila (klicala namreč), ampak nič uredila :(

Danes je tudi dan za balet, kar pomeni, da se čez četrt ure z Mezinčkom podajava na krožno pot po Kranju: Stražišče - Bitnje - Naklo - Mlaka - Naklo - Javornik. Malica za punci pripravljena čaka na odhod. Mladeniča še previjem in se hitro preoblečem, potem pa akcija.

Danes je tudi dan, ko je do zdajle Mezinček spal vsega skupaj eno uro. Kar pomeni, da sem imela bore malo časa narediti kaj koristnega (sesanje sem pač ne spada, ker je postalo vsakodnevna nuja, kljub temu, da sesam šele takrat, ko Mezinčku že tretjič vzamem kakšno smet iz ust).

Je pa tudi dan za dobre novice - recimo, da smo že tretjič na Lotu zadeli 10 eur. Glede na vplačanih 10 smo do zdaj že potrojili svoj vložek :)
Dobre novice prihajajo tudi iz Italije. Da bi le držalo, da lahko njihovi zdravniki pomagajo nam ljubi osebi.
Palčičin spis bo objavljen v šolskem časopisu. 
Mezinček je včeraj naredil svoja prva dva samostojna koraka. 
Prestavila sem Sredinčičino logopedinjo (ker tako in tako ne vadiva), tako da se bova blamirali šele čez en mesec.

No, pa pojedla sem polovico (na srečo majhne) Milke. Tako da imam slabo vest.

In... manjka mi organizacije. Če bom hotela kaj narediti, si bom morala organizirati svoj čas. Kar pri Mezinčku, ki spi kakor mu paše in popoldanskem dirjanju po raznih dejavnostih, ne bo tako enostaven izziv.




1 komentar:

  1. Pogumna si, da se ob Mezinčku spuščaš v organizacijo. Res. Če se spomnim sebe...

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.