sreda, 11. januar 2012

Načrt

Današnji načrt je kul. 

Ponoči sem spala kot ubita. Res. In se zjutraj zbudila prav dobre volje. Potem pogledam še na spletno stran zavoda in deluje! Juhuhu, dan se je res začel fino. Stran mi je všeč. Fotosešn je prinesel v redu fotko, s katero sem čisto zadovoljna.

Malo mi je plane pokvarila sicer boleča glava in sinusi, ampak moj zdravnik po telefonu pravi, da nimam pojma in da nimam vnetja sinusov. Da če bo slabše, naj pridem na pregled. Tudi prav. Bom upoštevala njegova navodila in bomo videli ali je učinek tak kot bi moral biti. V končni fazi je zdravnik, kajne? On že ve kaj govori.

Pa nič zato. Moja dieta je pravzaprav super. Odkar sem malo bolj lačna (pa nisem, ker spijem veliko čaja, ki ga že tako moram zaradi prehlada), se veliko bolje počutim. Obilje očitno le ni tako zelo "fajn". Če ga je preveč.

Danes moja boljša polovica podpiše pogodbo za novo službo. Ja, vse se je uredilo. Še sreča. 

Načrtov je še veliko, časa malo manj. Je pa zato verjetno pametno, da se uresničevanja lotiš malo po malo. Da bi iz tega nekoč morda zraslo veliko.

foto: plan-e.si








7 komentarjev:

  1. Kot ze receno bejb, stran je d best, zelo lepa in predvsem profesionalna, bravo se enkrat! Zdaj gre lahko vse samo se navzgor, you go girl!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Petra, fotka je na strani zavoda pod "kdo smo" :)

    OdgovoriIzbriši
  3. stran izgleda odlično. upam, da vam uspe!ah, pa saj vem, da vam bo! lep dan še naprej

    OdgovoriIzbriši
  4. Bravo in čestitke dragemu za novo službo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala. Zdaj moram samo še nazaj usposobiti maile.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar.